Behang & wandbekleding

 

 

   

Terug van weggeweest! 

Behang is weer helemaal terug. Of het nu is voor een hele kamer of een wandje achter het bed. Het kan en mag allemaal weer. De keuze is enorm: klassiek, trendy, hip of basic. Er is voor elk wat wils. Kunt u het bij ons niet vinden, dan is het er waarschijnlijk niet. Wij hebben immers keuze uit meer dan 100 behangboeken. Heeft u moeite met het maken van een keuze, dan helpen wij u graag. Daarna bestellen wij het en na enkele dagen kunt u uw behang ophalen.

Smartpaper behang
Tegenwoordig is behangen een eenvoudige klus. Er is ook vliesbehang/smartpaper verkrijgbaar, dat snel, schoon en gemakkelijk aan te brengen is. De werkwijze is anders dan bij gewoon behang. Inweken is niet meer nodig, want de lijm wordt rechtstreeks op de muur gesmeerd. Weg met die lompe behangtafel!

Fotobehang 
Tover je wand om tot een enorm kunstwerk, zoals bijvoorbeeld een keukentafereel, een reusachtige paardebloem of zebra, maar ook afbeeldingen die je wellicht doen denken aan het posterbehang in botanische sferen. Maar heeft u zelf een mooie afbeelding of foto, dan kan daar ook behang van gemaakt worden.

Dock Four
Dock Four Stylepads zijn slimme stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met jouw persoonlijke stijl en smaak. Van klok, foto's tot wandplankje. Combineer er op los en stel je eigen wandpaneel samen.