Buitenzonwering & insectenwering

  

Insectenwering

Van voorjaar tot najaar is er niets  fijner dan frisse lucht die door de deuren en ramen uw woning in stroomt. Ons uitgebreide horrenprogramma zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht met een perfecte ventilatie, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Alle horren worden zorgvuldig voor u op maat gemaakt. Afhankelijk van u wens en situatie kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, profielkleuren, gaassoorten en bevestigingsvarianten. 

 

 

Buitenzonwering

Screens: Met screens beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw spullen tegen mogelijke verkleuring. Screens zijn naast de standaard uitvoering ook met ritssluiting leverbaar. Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model is dat het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen opening meer tussen geleiders en doek (door deze fixatie van het doek in de geleider), is de zip-screen 100% windvast. 

 

Rolluiken: Rolluiken beveiligen, isoleren en bieden u privacy en rust. bestaande uit een kast, zijgeleiders, onderlijst en pantser (lamellen) vormen deze onderdelen samen het rolluik. Kiest u voor een afgeschuinde kast, of toch liever een halfronde? U heeft keuze uit verschillende opties. Waar deze onderdelen een cosmetische functie hebben, geven de lamellen het rolluik zijn onderscheidende kenmerken. om deze reden zijn lamellen tevens de naamgever. 

 

Tevens hebben wij ook andere buitenzowering in ons assortiment, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.