Gordijnstoffen & Rail

 

   

Gordijnstoffen zijn echte sfeermakers. Gordijnen geven uw interieur wat het nodig heeft en leveren naast sfeer een goede akoestiek in huis. Een goed advies bij de aanschaf is erg belangrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we echt thuis in gordijnen en mogen we ons met recht een gordijnspecialist noemen! Het confectioneren van de gordijnen hebben wij in eigen hand. De gordijnen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in ons eigen gordijnenatelier.

Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen uitgehangen afgeleverd worden zodat ze perfect in de plooi vallen. Nieuwe plooivormen in combinatie met een decoratieve gordijnrail komt de plooival ten goede. Deze combinatie sluit tevens goed aan bij de minimalistische trend van tegenwoordig.

Eén van de trends van deze tijd is het inbetween gordijn. Als u van licht houdt is het een aanrader. Voor deze stoffen bieden wij een uitgebreide collectie.

Onze gordijnencollectie bevat meer dan 1.000 soorten gordijnstof. Dus voor elk wat wils, waaronder het exclusieve merk JAB en diverse gangbare, eigentijdse leveranciers. Ieder met hun eigen identiteit en uitstraling.

Onderstaand de links naar enkele van onze gordijnleveranciers en railleveranciers:

Gordijnstoffen: 

JAB: http://www.jab.de 
Lifestyle: http://www.lifestyle-interior.nl/ 
Toppoint: https://toppoint.eu/ 
Loft 79: http://www.artex.hde.nl/ 
Your Edition: http://www.artex.hde.nl/ 
Eijffinger: https://www.eijffinger.com/nl-nl

 

Rail:

Interstil: https://interstil.nl/startpagina.html

Goelst: https://www.goelst.nl/