Stijl 3d

 

 

Je woonkamer, slaapkamer,kinderkamer, keuken óf kantoorruimte inrichten.. Spannend! Wat is er nou leuker dan dat. Je verheugen op de komst van je kindje of juist een geheel nieuw interieur. Je fantasie laten gaan, slenteren door de winkel, wikken en wegen met verschillende kleurstalen, stoffen en accessoires bij de hand. Met de juiste mix van diverse stijlen en decoraties creëer je sfeer in de door u gekozen ruimte. Alleen hoe?

Stijl 3d helpt je op weg! Een inspirerende uitdaging: Wij bieden jou als Stijl 3d-team advies op maat aan. Ons deco team staat graag voor je klaar: wij maken voor u een 3d-tekening van uw eigen kamer. Het 3D-team bestaat uit een samenwerking tussen een tweetal bedrijven; van Ool Colors@Home en Klijntje. Met elk hun gerichte ervaring die het totaalconcept voor jou persoonlijk en compleet maken. Dit totaalconcept wordt vormgegeven onder één naam: STIJL 3d. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Met deze trends is het achterhoofd bieden wij persoonlijk advies in je eigen thuissituatie, met je eigen wensen en sferen, op afspraak gepland.

 Laat je verrassen en adviseren door ons deco team en ga de uitdaging samen met ons aan! Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden, of neem kijkje op onze Stijl 3d Website of Facebook pagina!

http://www.stijl3d.nl/
https://www.facebook.com/stijl3d?fref=ts