VACATURES

 

VACATURE   (LEERLING) BINNENHUIS MONTEUR

Heb je brede ervaring in de woninginrichting of zou je het vak willen leren, dan zijn wij bij Van Ool Colors@Home in Echt op zoek naar jou! Wij zoeken een binnenhuis monteur, die ons team wil komen versterken.

Wat ga je doen?
Als binnenhuis monteur ben jij allround inzetbaar en heb je veel contact met klanten. Immers je bent het visitekaartje van ons bedrijf en een absolute vakman. Je bent veelal werkzaam in de regio Midden-Limburg. Het leggen van vloeren (tapijt, vinyl, pvc, marmoleum, laminaat) en het monteren van gordijnen en zonwering behoren tot je dagelijkse werk. In toenemende mate krijg je te maken met het monteren van elektrisch aangestuurde producten. Kortom het is belangrijk dat je een prettige woonsfeer voor de klanten weet neer te zetten met een uitstekende afwerking.

Wil je je graag ontwikkelen op het vakgebied van woninginrichting dan is dit je kans. Wij willen ook graag in contact komen met jonge mensen die graag met de handen werken en die het vak van binnenhuis monteur willen leren. Je gaat op pad met een ervaren monteur en je leert in de praktijk het vak.

Team
Ons bedrijf bestaat uit een winkel gelegen in het centrum van Echt. Wij werken in een klein hecht team met als doel kwalitatief hoogwaardige producten en service.

Wat vragen wij van jou?
- Affiniteit op het gebied van woninginrichting en interieur, met een fijn oog voor detail
- Je bent klantgericht en denkt in oplossingen
- Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent in het bezit van een rijbewijs

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Aarzel dan niet en reageer! Reageren kun je doen via het mail adres vanool@colorsathome.nl   t.a.v. Patrick Van Ool.

 

 

VACATURE INTERIEURADVISEUR WEEKEND

Wij zoeken voor onze winkel een enthousiaste interieuradviseur (m/v) die ons team komt versterken. Ben je op zaterdag en in vakanties inzetbaar? Dan zijn wij bij Van Ool Colors@Home Echt op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
- Je werk bestaat uit het adviseren van klanten op het gebied van interieur. Zoals vloeren, gordijnen, raamdecoratie, behang en verf;
- Het stylen van etalages en woonpleinen;
- Het inspireren van klanten via social media.

Team
Ons bedrijf bestaat uit een winkel gelegen in het centrum van Echt. Wij werken in een klein hecht team met als doel kwalitatief hoogwaardige producten en service.

Wij vragen:
- Inzetbaar op de zaterdag en eventueel in vakanties
- Leergierig op het gebied van interieur
- Praktisch en creatief ingesteld
- Bezig of afgerond een opleiding op interieur gebied

ENTHOUSIAST ??
Aarzel dan niet en reageer !! Reageren kun je doen via het mailadres vanool@colorsathome.nl t.a.v. Patrick Van Ool.