Verf

 

   

 Muurverf, acrylverf, alkydverf ..... je kent de termen vast wel. Maar wat wordt er precies mee bedoeld en wanneer gebruik je ze?

Bij Van Ool Colors@Home krijgt u antwoord op deze vragen. Met een breed assortiment, een kleurmengmachine en een deskundig advies kunnen wij u voor iedere toepassing van verf voorzien.

Voor een echt mooi en duurzaam resultaat hebben wij voor u de professionele verfproducten van Sikkens en een beperkt assortiment van Sigma. Naast deze grote merken verkopen wij ook: Ons eigenhuis merk Van Ool verf, Colors (huismerk Colors@Home), Cetabever en Trimetal.

Kleuradvies 
Op zoek naar ideeën om uw interieur nieuw leven in te blazen? Begin dan eens met een nieuw kleurtje.
Kom naar Van Ool Colors@Home en laat je inspireren door onze Pure Colorwand. Met meer dan 200 A4-kleurstalen in lak helpen wij uw kleurkeuze. Immers een kleur kiezen is echt niet zo moeilijk als sommigen denken. Maar meer kleuren durven combineren, dat lijkt voor veel mensen onoverkomelijk. Daarom even een overzichtje hoe je kleuren kunt combineren:
Ton sur ton 
De gemakkelijkste manier om kleuren te combineren is ton sur ton. Je neemt gewoon twee, drie of zelfs meer tinten van dezelfde kleur. Hoe dichter de tinten bij elkaar liggen, hoe harmonieuzer en subtieler het oogt.
Contrast 
Combineer je kleuren die tegenover elkaar liggen op de kleurencirkel, dan werk je met contrast. Dat kun je goed doen in een kamer waarin niet veel 'gebeurt' en ook in een behoorlijk grote ruimte. Contrast zorgt voor Actie!
Harmonie 
Wil je wel wat leven in de brouwerij, zonder dat de bewoners zenuwachtig gaan ijsberen of gasten over hun nek gaan? Ga dan voor Harmonie. Dat bereik je door verschillende kleuren samen te brengen, die toch iets gemeenschappelijks hebben. Kleuren die even fel zijn bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld hiervan zijn pasteltinten.

Kom je er zelf toch nog niet uit, bel ons. Wij komen voor een kleuradvies ook bij u thuis.