Vloeren

 

 

   

Sfeer in huis brengen begint met een goede basis. De juiste vloerbekleding is daarbij essentieel, want de vloer bepaalt de uitstraling van een vertrek. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze onderstaande producten:

Harde vloeren 
PVC: Het product PVC-stroken is het nieuwste op het gebied van vloeren, dit product heeft vele voordelen maar is bovenal uitermate slijtvast, projectgeschikt en een zeer goede combinatie bij gebruik van vloerverwarming.
Vinyl: de gemakkelijke vloer. De nieuwe vloer ligt nog geen week en hup, daar gaat een glas rode wijn. Kent u dat? Wat u ook doet, de vlek blijft en het mooie is er voorgoed vanaf. Maar dat zal u met vinyl niet overkomen, want dit is perfect te reinigen. En omdat vinyl eenvoudig stofvrij te houden is, is deze vloer ideaal voor mensen met een stofallergie.
Laminaat: laminaatvloeren zijn gecreëerd in de lijn met de natuur. Ze voelen aangenaam aan. Het resultaat van jarenlang onderzoek naar de juiste technieken om een natuurlijke sfeer uit te stralen. Een laminaatvloer heeft voor elke woonstijl de juiste vloer; plank of tegel. Modern of klassiek. Laminaat past bij iedereen. 
Marmoleum: marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van onder andere lijnolie. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: banenmateriaal, tegels als ook Marmoleumclick. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een duurzame vloer die zich overal thuis voelt.

Zachte vloeren 
Tapijt: Tapijt is weer in de mode. Tapijt had jarenlang een slecht imago maar het tapijt blijft tegenwoordig langer mooi en gaat ook langer mee. Dit is goed nieuws, kom daarom kijken naar onze uitgebreide tapijtcollectie.
Karpetten: een effen vloer kan erg mooi zijn maar met een los Karpet komt een vloer pas echt tot leven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Keuzes worden bepaald door je eigen creativiteit, stijl en smaak.

Trappen 
Het bekleden van trappen is onze specialiteit: u kunt bijvoorbeeld kiezen voor geheel beklede trap van een mooi, zacht tapijt. Maar houdt u meer van een strakke, moderne trap dan is het bekleden van alleen de treden met bijvoorbeeld PVC een goed alternatief.


Hieronder ziet u de links naar onze tapijtleveranciers:

Tarkett: https://www.tarkett.com/ 
Moduleo: http://www.moduleo.com/

Life-style: http://www.lifestyle-interior.nl/